ΑΓΓΛΙΑ

Championship: Στον τελικό των πλέι οφ ανόδου η Μπρέντφορντ

Championship: Στον τελικό των πλέι οφ ανόδου η Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ επιβλήθηκε 3-1 της Σουόνσι ανατρέποντας την ήττα της με 1-0 στον πρώτο αγώνα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της για τον τελικό των πλέι οφ όπου θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Premier League.

Το "Γουέμπλεϊ" την περιμένει! Η Μπρέντφορντ κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της Σουόνσι το βράδυ της Τετάρτης (29/7) στο τελευταίο παιχνίδι της στο "Griffin Park" που τη φιλοξένησε για 116 χρόνια (από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε νέο γήπεδο) και έκλεισε θέση για τον τελικό των πλέι οφ της Championship, καθώς ανέτρεψε την ήττα που είχε γνωρίσει με 1-0 στην Ουαλία, στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων.

Οι Γουότκινς (11'), Μαρκόντες (15') και Εμπέουμο (46') έκαναν το 3-0 για την ομάδα του Τόμας Φρανκ που ουσιαστικά της εξασφάλισε την πρόκριση, με την Σουόνσι από την πλευρά της να σκοράρει στο 78' με τον Μπριούστερ αλλά το γκολ αυτό να μην της φτάνει και να αποχαιρετάει το όνειρο της ανόδου.

Όσο για το τελευταίο εμπόδιο των "μελισσών" στο δρόμο της επιστροφής τους στη μεγάλη κατηγορία μετά από απουσία 73 ετών, θα είναι μία εκ των Κάρντιφ ή Φούλαμ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται την Πέμπτη (30/7) στο "Κρέιβεν Κότατζ" στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ της Φούλαμ στην Ουαλία.

Σε περίπτωση μάλιστα που οι κότατζερς υπερασπιστούν επιτυχώς το αβαντάζ που έχουν αποκτήσει από τον πρώτο αγώνα και πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό των πλέι οφ, θα έχουμε το εντυπωσιακό φαινόμενο δύο ομάδες από την ίδια περιοχή (δυτικό Λονδίνο) να κοντραριστούν για το ποια θα πάρει μέρος στην Premier League τη σεζόν 2020-21.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ