ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ - Τσέλσι: Γρήγορη ισοφάριση για τους "κανονιέρηδες"

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang scores his side's first goal from the penalty spot, during the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang scores his side's first goal from the penalty spot, during the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP) AP

Η Άρσεναλ απάντησε στο γρήγορο γκολ της Τσέλσι με τον Ομπαμεγιάνγκ να σκοράρει με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ύστερα από ανατροπή του από τον Αθπιλικουέτα. (VIDEO)

Σχετικά γρήγορα ήρθε η ισοφάριση της Άρσεναλ στον τελικό Κυπέλλου με την Τσέλσι που είχε προηγηθεί στο 5'. Οι "κανονιέρηδες" ισοφάρισαν με τον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον Αθπιλικουέτα στο 25'.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης περίμενε και το VAR και στο 28' ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και έστειλε τη μπάλα στα δίχτα για το 1-1 της Άρσεναλ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ