ΑΓΓΛΙΑ

Αποσύρθηκε από την εθνική Αγγλίας ο Βάρντι

England's Jamie Vardy looks to take a pass during the friendly soccer match between England and Italy at Wembley stadium London, Tuesday, March, 27, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
England's Jamie Vardy looks to take a pass during the friendly soccer match between England and Italy at Wembley stadium London, Tuesday, March, 27, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Guardian", ο Τζέιμι Βάρντι ανακοίνωσε στον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ την απόφασή του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική Αγγλίας πήρε ο Τζέιμι Βάρντι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Guardian".

Το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο επιθετικός της Λέστερ ενημέρωσε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πως θέλει να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τη Λέστερ, αλλά και να έχει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Άγγλου τεχνικού ενόψει των αναμετρήσεων των "τριών λιονταριών" για το Nations League. Ωστόσο, τον ενημέρωσε πως θα βρίσκεται στη διάθεσή του σε περίπτωση που υπάρξουν τραυματισμοί και χρειαστεί τη βοήθειά του.

O Βάρντι, που τον προσεχή Ιανουάριο θα κλείσει τα 32 έτη, κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στις 7 Ιουνίου του 2015 και σε 26 παιχνίδια σημείωσε εφτά γκολ, ενώ ήταν μέλος της αποστολής της Αγγλίας στο Euro 2016 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ