PREMIER LEAGUE

Σίτι - Τότεναμ: Το VAR ακύρωσε το γκολ του Ζεζούς στο 92'!

Manchester City's Gabriel Jesus, left, scores a disallowed goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Gabriel Jesus, left, scores a disallowed goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς σκόραρε για την Μάντσεστερ Σίτι στις καθυστερήσεις όμως το γκολ του δεν έμελλε να λυτρώσει την ομάδα του κόντρα στην Τότεναμ καθώς δεν μέτρησε κατόπιν χρήσης VAR!

Ρεκόρ ήταν και πάει. Η Μάντσεστερ Σίτι μετρούσε 15 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (14 στο φινάλε της περυσινής σεζόν και μία φέτος, στην πρεμιέρα με το 5-0 επί της Γουέστ Χαμ), όμως το "16 στα 16" δεν έγινε καθως η Τότεναμ αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνε.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας του 2017 και του 2018 ήταν ανώτεροι από την αντίπαλό τους, είχαν πάνω από 30 τελικές προσπάθειες και προηγήθηκαν δύο φορές στο ματς με τους Στέρλινγκ και Αγκουέρο, όμως η ομάδα του Ποτσετίνο έφυγε όρθια από το "Ετιχάντ" αποσπώντας ισοπαλία 2-2 με σκόρερ τους Λαμέλα και Μόουρα.

Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής είχε μάλιστα συγκλονιστικό φινάλε, με την Σίτι να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Γκαμπριέλ Ζεζούς στο 92' μέσα από την περιοχή αλλά το γκολ να μην κατακυρώνεται.

Σίτι - Τότεναμ: Το VAR ακύρωσε το γκολ του Ζεζούς στο 92'!

Και αυτό γιατί ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ έκανε χρήση του VAR και μετά από την ενημέρωση που είχε για το χέρι του Λαπόρτ μετά την εκτέλεση κόρνερ, πριν η μπάλα φτάσει στον Ζεζούς, πήρε την απόφαση να μην μετρήσει το γκολ για να μείνει το 2-2 μέχρι το φινάλε.

Ουσιαστικά η ιστορία επαναλήφθηκε ως φάρσα και τραγωδία μαζί για την Σίτι καθώς και πέρυσι είχε πληγωθεί από την τεχνολογία και πάλι κόντρα στην Τότεναμ.

Τότε ο Στέρλινγκ είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις για το 5-3 στον δεύτερο προημιτελικό Champions League των δύο ομάδων, με το VAR να υποδεικνύει όμως τον Αγκουέρο σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης και έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού να καταλήγει στους Λονδρέζους.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ