PREMIER LEAGUE

Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ: Με Κεϊτά στο 1-1 οι ρεντς (VIDEO)

Liverpool's Naby Keita, third left, scores his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Liverpool at St Mary's stadium in Southampton, England Friday, April 5, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's Naby Keita, third left, scores his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Liverpool at St Mary's stadium in Southampton, England Friday, April 5, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Λίβερπουλ έφθασε στην ισοφάριση (1-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ χάρη σε κεφαλιά του Ναμπί Κεϊτά στο 36ο λεπτό αυτής. (VIDEO)

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Σαουθάμπτον - live από το Sport24.gr η εξέλιξη - για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της Premier League και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις εννιά λεπτά ύστερα από την έναρξή της από το γκολ του Σέιν Λονγκ.

Οι ρεντς κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση στο 36ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας έγινε η σέντρα από τα δεξιά από τονΑλεξάντερ-Άρνολντ με τον Κειτά στο δεύτερο δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-1. Δείτε τη φάση:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ