PREMIER LEAGUE

Πήρε και Βίντρα η Μπέρνλι

West Brom's Matej Vydra, left, celebrates after scoring against Tottenham during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Tottenham Hotspur at The Hawthorns Stadium in West Bromwich, England, Saturday, April 12, 2014.  (AP Photo/Rui Vieira)
West Brom's Matej Vydra, left, celebrates after scoring against Tottenham during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Tottenham Hotspur at The Hawthorns Stadium in West Bromwich, England, Saturday, April 12, 2014. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μετά τον Τζο Χαρτ, η Μπέρνλι απέκτησε και τον Τσέχο επιθετικό Ματέι Βίντρα, για να πλαισιώσει τους Κρις Γουντ και Άσλεϊ Μπαρνς στην θέση του σέντερ φορ.

Την Πέμπτη (9/8) ολοκληρώνεται η προθεσμία των αγγλικών ομάδων για την μεταγραφική τους ενίσχυση και η Μπέρνλι από την Τρίτη (7/8)... σπριντάρει βάζοντας παίκτες στο ρόστερ της.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Τζο Χαρτ, ήρθε και αυτή του Ματέι Βίντρα, που αποκτήθηκε αντί 11 εκατ. ευρώ από την Ντέρμπι Κάουντι.

Ο 26χρονος επιθετικός με θητεία στις Μπάνικ Οστράβα, Ουντινέζε, Κλαμπ Μπριζ, Γουότφορντ, Γουέστ Μπρομ και Ρέντινγκ, έπαιζε για τα "κριάρια" από το 2016, έχοντας απολογισμό 27 γκολ και 5 ασίστ σε 80 εμφανίσεις.

Ο Τσέχος διεθνής φορ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3+1 χρόνια με τους "clarets" και μετά τη συμφωνία δήλωσε τα εξής:

"Πριν από πέντε χρόνια ήμουν σαν ένα παιδί στην Premier League. Τώρα αισθάνομαι πως έχω μεγαλύτερη εμπειρία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μιλάω τη γλώσσα και έχω μάθει πολλά στην Αγγλία, επομένως ελπίζω ότι είμαι καλύτερος παίκτης σε σχέση με πέντε χρόνια πριν. Την τελευταία τετραετία πάλευα να βρεθώ στην Premier League. Δεν το κατάφερα με τις ομάδας που έπαιζα και κάποιες φορές αυτό μπορεί να συμβεί μέσω μιας μεταγραφής, τώρα είμαι πολύ χαρούμενος.

Η φιλοδοξία μου είναι να παίξω στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, επομένως θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την ομάδα που με βοηθούν να παίξω στην Premier League. Τώρα εναπόκειται σε εμένα να τους αποδείξω πως διάλεξαν τον σωστό παίκτη και ευελπιστώ να επιτύχω τόσο στους προσωπικούς στόχους μου, όσο και σε αυτούς της Μπέρνλι.

Είδα την ομάδα την περσινή σεζόν, έπαιζε με δύο στράικερ και αυτό είναι καλό για εμένα. Πέρσι τερματίσαμε στην 7η θέση και θα είναι δύσκολο να το επαναλάβουμε. Αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε γιατί το ποδόσφαιρο είναι η καλύτερη δουλειά που μπορείς να κάνεις. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος παίζοντας στην Premier League και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την Μπέρνλι".

Οι "clarets" αντιμετωπίζουν την Μπασακσεχίρ στον 3ο προκριματικό του Europa League και αποτελούν πιθανό αντίπαλο στα playoffs της διοργάνωσης για τον Ολυμπιακό, εφόσον οι "ερυθρόλευκοι" ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λουκέρνης στον ίδιο γύρο.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ