PREMIER LEAGUE

"Περνάει ιατρικά στο Λονδίνο ο Τουρέ"

Manchester City's Yaya Toure scores a goal from a penalty during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester City at the London stadium, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's Yaya Toure scores a goal from a penalty during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester City at the London stadium, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η αναζήτηση της επόμενης επαγγελματικής στέγης φτάνει στο τέλος της για τον Γιάγια Τουρέ, που περνάει από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο, ώστε να υπογράψει σε νέο σύλλογο, όπως αποκάλυψε με tweet του ο μάνατζερ του Ιβοριανού, Ντμίτρι Σέλουκ.

Ο Ντμίτρι Σέλουκ, ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, "μαρτύρησε" μέσω των social media πως ο Ιβοριανός μέσος περνάει από ιατρικά τεστ στο Λονδίνο, μετρώντας αντίστροφα για το επόμενο ποδοσφασιρικό "υπόστεγο" της καριέρας του.

"Ο Γιάγια Τουρέ περνάει από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο. Είναι κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο", ήταν το χαρακτηριστικό τιτίβισμα του Ουκρανού ατζέντη, ο οποίος μπορεί να μην αποκάλυψε το όνομα της ομάδας, ωστόσο αφαίρεσε από την εξίσωση τις Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ.

Ύστερα από μια 8ετία στη "γαλάζια" όχθη του Μάντσεστερ, o πολύπειρος χαφ έριξε την αυλαία των ποδοσφαιρικών του παραστάσεων στο "Etihad" με ιδανικό τρόπο, καθώς πανηγύρισε το τρίτο του πρωτάθλημα με τη Σίτι, ενώ στη συλλογή του διαθέτει ακόμη τρία League Cup, αλλά και ένα FA Cup.

Αφού έκλεισε τον κύκλο του στους "πολίτες", ο 35χρονος άλλοτε "ερυθρόλευκος" μέσος ετοιμάζεται να κάνει... χώρο στο βιογραφικό του για την 7η ομάδα της καριέρας του, βγαίνοντας ταυτοχρόνως από τη λίστα των free agents.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ