PREMIER LEAGUE

Ο Μόγιες ψηλά στη λίστα της Λέστερ

West Hams's manager David Moyes shouts instruction during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 8, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
West Hams's manager David Moyes shouts instruction during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 8, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο άλλοτε τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μόγιες φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το Νο 1 φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Κλοντ Πιέλ στην τεχνική ηγεσία της Λέστερ.

Η βαριά ήττα της Λέστερ με 4-1 από την Κρίσταλ Πάλας σήμανε ταυτόχρονα και το αντίο του Κλοντ Πιελ, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2016 να λύνει τη συνεργασία της με τον Γάλλο τεχνικό και να βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα σε διαδικασία ανεύρεσης του επόμενου "εκλεκτού" για την άκρη του πάγκου της.

Τα αρχικά σενάρια ήθελαν τη διοίκηση των "αλεπούδων" να στρέφεται στην περίπτωση του Μπρένταν Ρότζερς και να επιδιώκουν να έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί του για να τον πείσουν να αφήσουν την Σέλτικ και να μετακομίσει στην Αγγλία, ωστόσο κάτι τέτοιο δείχνει αυτή τη στιγμή αρκετά δύσκολο από τη στιγμή που υπάρχει η Σέλτικ στη... μέση.

Σύμφωνα μάλιστα με το "Βein Sports", ο επόμενος στη λίστα στον οποίο είναι έτοιμη να κάνει κρούση η Λέστερ ειναι ο Ντέιβιντ Μόγιες, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος και συνάμα διαθέτει εμπειρία από πάγκους ομάδων της Premier League.

Ήταν άλλωστε ο προπονητής που ανέλαβε το βαρύ φορτίο να διαδεχτεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2013, ενώ επιπλέον έχει καθοδηγήσει τόσο την Έβερτον (2002-2013) όσο και τις Σάντερλαντ (2016-17) και Γουέστ Χαμ (2017-18) ενώ τη σεζόν 2014-15 δοκίμασε τις δυνάμεις του στην La Liga στον πάγκο της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ