ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λίνεκερ βάζει και άλλο στοίχημα μετά το χαμένο κόντρα στην Λέστερ!

Ο Λίνεκερ βάζει και άλλο στοίχημα μετά το χαμένο κόντρα στην Λέστερ!

Ο Γκάρι Λίνεκερ έχασε το ιστορικό στοίχημα που είχε βαλει για την Λέστερ και βγήκε ημίγυμνος στην εκπομπή του όμως δεν πτοείται και επανέρχεται με νέο στοίχημα με σκωτσέζικη ομάδα!

Πριν απο δύο χρόνια, όταν η Λέστερ τρέλαινε κόσμο και κοσμάκη στην αρχή της σεζόν 2015-16, ο Γκάρι Λίνεκερ (που έχει γεννηθεί στην πόλη του Λέστερ και άρχισε την καριέρα του σε αυτήν) έβαλε στοίχημα πως σε περίπτωση που η ομάδα του Ρανιέρι κατακτούσε τον τίτλο στην Premier League εκείνος θα έβγαινε να παρουσιάσει την εκπομπή του μόνο με το εσώρουχο.

Στην περίπτωση αυτή ίσχυσε η ρηση "Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις", αφού ο παλαίμαχος στράικερ και παρουσιαστής της εκπομπής "Match of the Day" έχασε το στοίχημα και τίμησε το λόγο του, βγαίνοντας ημίγυμνος για πάνω απο μισό λεπτό στην εκπομπή.

Μη νομίζει όμως κανείς πως... έβαλε μυαλό αφού τώρα αποφάσισε να βάλει νέο στοίχημα, με πρωτοπόρο άλλου πρωταθλήματος αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα με την Κιλμάρνοκ που οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας στη Σκωτία ούσα έναν βαθμό πάνω από τις Σέλτικ και Ρέιντζερς (31 έναντι 30 των δύο μεγαθηρίων), με τον διάσημο τηλεπαρουσιαστή να βλέπει να του πετούν το γάντι και να το σηκώνει.

"Εάν η Κιλμάρνοκ τελειώσει τη σεζόν στην κορυφή της βαθμολογίας θα παρουσιάσεις την εκπομπή Match of The Day φορώντας μία φανέλα της Κιλμάρνοκ ή ένα εσώρουχο της Κιλμάρνοκ;" ήταν το ερώτημα που του έθεσε μέσω Twitter ο γνωστός ηθοποιός αλλά και φίλος της "Κίλι" Στίβεν Κρι (που ονειρεύεται να δει την ομάδα του να παίρνει τον πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1965), για να έρθει άμεσα η απάντηση.

"Θα φορέσω κάλτσες της Κιλμάρνοκ" αποκρίθηκε ο Λίνεκερ, με την απάντηση του Στίβεν Κρι να είναι φανταστική: "Θα τις πλέξω εγώ ο ίδιος"! Πάντως αυτή τη φορά έβαλε πιο... safe στοίχημα ο αγαπημένος Άγγλος τηλεπαρουσιαστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ