PREMIER LEAGUE

Ο Έμερι ζήτησε να μην ποτιστεί ο χλοοτάπητας για να εμποδίσει τη Σίτι!

Arsenal manager Unai Emery, right, watches Manchester City's Raheem Sterling, left, fight for the ball with Arsenal's Mesut Ozil during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Unai Emery, right, watches Manchester City's Raheem Sterling, left, fight for the ball with Arsenal's Mesut Ozil during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, έδωσε εντολή να μην ποτιστεί το χορτάρι του "Emirates" για να εμποδίσει τη Μάντσεστερ Σίτι - σύμφωνα με τον κηπουρό των "πολιτών" - αλλά το σχέδιό του δεν λειτούργησε

Η Άρσεναλ υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη αγωνιστική της Premier League και γνώρισε την ήττα (0-2). Ο Βάσκος τεχνικός των "gunners", Ουνάι Έμερι, σκαρφίστηκε ο,τι μπορούσε για να εμποδίσει τους "πολίτες". Αλλά, εις μάτην.

Σύμφωνα με τον κηπουρό της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λι Τζάκσον, ο Έμερι έδωσε εντολή να μην ποτιστεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου, ούτε πριν, ούτε κατά το ημίχρονο της αναμέτρησης. Προφανώς, για να εμποδιστεί η ανάπτυξη των αντιπάλων.

Αμέσως ενημέρωσε τον τεχνικό της Σίτι, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό δεν εμπόδισε τη Σίτι. Έφυγε με τη νίκη από το Λονδίνο, χάρη στα γκολ των Στέρλινγκ και Μπερνάρντο Σίλβα.

"Μετά από 30 χρόνια με τον ίδιο προπονητή, δεν πότισαν το χλοοτάπητα ούτε πριν το ματς, ούτε κατά το ημίχρονο. Κάτι που είναι ασυνήθιστο. Δεν τους βοήθησε, δυστυχώς.

Η προσοχή που δίνει ο Πεπ για τις λεπτομέρειες είναι ασυνήθιστα, δεν μου έχει συμβεί ξανά. Οι περισσότεροι προπονητές σήμερα ζητούν το χορτάρι να είναι ποτισμένο και κοντό για να κυλά πιο γρήγορα η μπάλα. Αλλά, θυμάμαι και τον Τόνι Πιούλις στη Στόουκ. Δεν μπορούσες να δεις τα πόδια σου όταν περπατούσες στον αγωνιστικό χώρο από ύψος του χλοοτάπητα", υποστήριξε ο Λι Τζάκσον.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ