PREMIER LEAGUE

Μπράιτον - Σίτι: Από την κόλαση στον παράδεισο σε δέκα λεπτά οι πολίτες

Manchester City's Bernardo Silva carries the ball after teammate Sergio Aguero scored their side's first goal during the English Premier League soccer match between Brighton and Manchester City at the AMEX Stadium in Brighton, England, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's Bernardo Silva carries the ball after teammate Sergio Aguero scored their side's first goal during the English Premier League soccer match between Brighton and Manchester City at the AMEX Stadium in Brighton, England, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Μπράιτον άνοιξε το σκορ στο 27', αλλά η Μάντσεστερ Σίτι έφθασε στην ανατροπή (1-2) μέσα σε δέκα λεπτά (28', 38') και στο δεύτερο μέρος πέτυχε δυο γκολ ακόμα. Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης. (VIDEOS)

H Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από την Μπράιτον - live από το Sport24.gr η εξέλιξη - για την τελευταία (38η) αγωνιστική της Premier League και το ματς του "Amex Stadium" θα κρίνει τον τίτλο (σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του Λίβερπουλ - Γουλβς) του πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Γκλεν Μάρεϊ, καθώς κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά νίκησε τον Έντερσον.

Η ισοφάριση δεν άργησε παρά ένα λεπτό για τους πολίτες. Ο Σέρχιο Αγκουέρο νίκησε τον Ράιαν και ισοφάρισε σε 1-1.

Μάλιστα, μέσα σε δέκα λεπτά η ομάδα από το Μάντσεστερ έφθασε στην ανατροπή. Στο 38ο λεπτό ο Αϊμερίκ Λαπόρτ έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ κι έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους:

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχε άλλα δυο γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Συγκεκριμένα στο 63' ο Μαχρέζ με πανέμορφη κίνηση και όμορφο σουτ έγραψε το 3-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γκουντογκάν με απευθείας εκτέλεση φάουλ με το δεξί έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα και σημείωσε το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ