ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρκ Χιουζ: Απολύθηκε από τη Σαουθάμπτον

Stoke City manager Mark Hughes gestures on the touchline during the match against Newcastle United, during their English Premier League soccer match at the bet365 Stadium in Stoke, England, Monday Jan. 1, 2018. (Dave Thompson/PA via AP)
Μαρκ Χιουζ (Dave Thompson/PA via AP) AP

Η Σαουθάμπτον απέλυσε τον Μαρκ Χιουζ, μιας και η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά, απέχει εδώ και δέκα αγώνες από τη νίκη και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Ο Μαρκ Χιούζ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σαουθάμπτον, καθώς η αγγλική ομάδα συμπλήρωσε δέκα αγώνες χωρίς νίκη και κινδυνεύει με υποβιβασμό, αν δεν έρθουν άμεσα θετικά αποτελέσματα. Ο 55χρονος Ουαλός τεχνικός είχε αναλάβει το Μάρτιο του 2018, μετρώντας μόνο 5 νίκες σε 27 ματς στον πάγκο των "αγίων".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο βοηθός προπονητή, Κέλβιν Ντέιβις, θα είναι στον πάγκο στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ στο "Γουέμπλεϊ" την Τετάρτη (5/12).

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι φαβορί για να τον διαδεχθεί, ενώ στη λίστα της ομάδας βρίσκονται και οι Μπρένταν Ρότζερς και Πιτερ Μπος.

Dave Thompson/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ