ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ - Έβερτον: Πικραμένος ο Μάρκο Σίλβα με το γκολ-μαχαιριά της Λίβερπουλ

Everton manager Marco Sliva controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Everton manager Marco Sliva controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Το γκολ του Οριγκί στο 96' πίκρανε τον Μάρκο Σίλβα, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να στέκεται στην εξαιρετική εμφάνιση της Έβερτον στο "Άνφιλντ" και να υποστηρίζει πως η Λίβερπουλ δεν άξιζε το τρίποντο.

Η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα των προηγουμένων ετών που έμπαινε στην έδρα της συμπολίτισσας φοβισμένη και παθητική, όμως στο φινάλε ο απολογισμός ήταν ίδιος: μηδέν πόντοι.

Και αυτό γιατί ο Ντιβόκ Οριγκί πέτυχε στο 96' ένα από τα πιο τρελά τέρματα που έχουν σημειωθεί ποτέ σε ντέρμπι και μάλιστα νικητήριο στο φινάλε, με τον Μάρκο Σίλβα να τονίζει πως οι "κόκκινοι" δεν άξιζαν να πάρουν το τρίποντο.

"Ήταν ένα σκληρό ματς και το αποτέλεσμα που πήραμε ήταν επίσης σκληρό. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Τους κοντράραμε με στόχο να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω πως η ισοπαλία ήταν πιθανότατα το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Δεν άξιζαν τη νίκη αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι η ζωή μας έτσι. Κάτι διαφορετικό συμβαίνει κάθε ημέρα. Τέτοια γκολ δεν περιμένεις να έρθουν", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Όση στήριξη μπορώ να δώσω στον Τζόρνταν Πίκφορντ θα τη δώσω. Είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ και δεν περίμενε αυτή την κατάσταση. Δεν μου έρχονται όλες οι φάσεις στο μυαλό αλλά είχαμε πολλές ευκαιρίες.

Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είχαν και εκείνοι 2-3 καλές φάσεις αλλά εμείς είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες. Είμαι υπερήφανος από τους παίκτες μου και αυτό που κάνουν.

Ουδείς στο γήπεδο περίμενε να συμβεί αυτό που συνέβη στο φινάλε. Ο τρόπος που το πανηγύρισαν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ δείχνει πόσο δύσκολο ήταν για αυτούς".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ