PREMIER LEAGUE

Καρφιά Ποτσετίνο για Τότεναμ: "Αντί για καναπέ παίρνουμε μία καρέκλα"

Tottenham's Fernando Llorente celebrates with Tottenham coach Mauricio Pochettino after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Watford at Wembley Stadium in London, Wednesday, Jan. 30, 2019.(AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Fernando Llorente celebrates with Tottenham coach Mauricio Pochettino after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Watford at Wembley Stadium in London, Wednesday, Jan. 30, 2019.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Τότεναμ συμπλήρωσε 365 ημέρες χωρίς ούτε μία μεταγραφή και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν άντεξε και... ξέσπασε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αιχμηρές ατάκες.

Είναι στην τρίτη θέση της Premier League, βρίσκεται μεταξύ των 16 κορυφαίων ομάδων στο Champions League και το τελευταίο διάστημα καλείται να αντεπεξέλθει στις σημαντικές της υποχρεώσεις χωρίς τους λαβωμένους Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι.

Έλα όμως που η διοίκηση της Τότεναμ δεν αντιλαμβάνεται τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και έχει αφήσει την ομάδα "γυμνή": απόδειξη πως μετά το απόλυτ μηδέν στις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού, επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό και τον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα να γράψει ιστορία ως η μοναδική ομάδα της Premier League που δεν έχει πάρει μέσα σε 365 ημέρες ούτε έναν παίκτη, ούτε το καλοκαίρι ούτε το χειμώνα.

Το γεγονός αυτό έφερε μπόλικη ειρωνία από οπαδούς αντιπάλων ομάδων για την Τότεναμ και αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο (σε μία περίοδο μάλιστα που το όνομά του ακούστηκε έντονα για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το προσεχές καλοκαίρι), με τον Αργεντινό τεχνικό να ξεσπάει σε συνέντευξη Τύπου.

"Η Λίβερπουλ έχει ανάγκη από έναν αμυντικό, παίρνει τον Φαν Ντάικ. Έχουν ανάγκη από έναν τερματοφύλακα και ποιος είναι ο καλύτερος; Ο Άλισον. Το ίδιο κάνει και η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ δεν έχει φτάσει αυτό το επίπεδο, συνεπώς όταν δεν μπορούμε να αγοράσουμε ένα πλυντήριο, αποκτούμε ένα στεγνωτήριο που μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα.

Αντί για καναπέ, παίρνουμε μία καρέκλα. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ της Τότεναμ και των ομάδων που έχουν χτιστεί για να νικούν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ποτσετίνο, με τα καρφιά του προς τους διοικούντες τον λονδρέζικο συλλογο να είναι πολύ μεγάλων διαστάσεων.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ