ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίρερ: "Δεν την συμπάθησα ποτέ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ..."

British comedian John Bishop, left, jokes with former premier soccer player Alan Shearer ahead of the celebrity soccer match between Nick Grimshaw's team Radio One-derers and Olly Murs' team Tottenham Hot-murs, at Wembley Stadium in London, Tuesday, Dec. 10, 2013. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
British comedian John Bishop, left, jokes with former premier soccer player Alan Shearer ahead of the celebrity soccer match between Nick Grimshaw's team Radio One-derers and Olly Murs' team Tottenham Hot-murs, at Wembley Stadium in London, Tuesday, Dec. 10, 2013. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP

Ο Άλαν Σίρερ είχε δύο ευκαιρίες να μεταγραφεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να γίνει μέλος μία άκρως επιτυχημένης ομάδας όμως τις απέρριψε και τις δύο. Το εντυπωσιακό είναι πως δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για την επιλογή του...

Αν σκεφτεί κανείς πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριάρχησε την τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα και την πρώτη του 21ου στο Νησί, σαρώνοντας τους εγχώριους τίτλους και παίρνοντας και δύο Champions League, η απόφαση του Άλαν Σίρερ να μην φορέσει τα κόκκινα μόνο σοφή δεν ήταν.

Ο Άλεξ Φέργκιουσον τον ήθελε μάλιστα διακαώς στο "Ολντ Τράφορντ" και για το λόγο αυτό είχε γίνει προσέγγιση στον Σίρερ από τους "κόκκινους διαβόλους" δύο φορές: την πρώτη όταν ήταν παίκτης της Σαουθάμπτον και τη δεύτερη λίγο πριν μετακομίσει από την Μπλάκμπερν (με την οποία ο Σίρερ είχε πανηγυρίσει πρωτάθλημα το 1995) στην Νιούκαστλ.

Ο θρυλικός στράικερ (κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Premier League με 260 γκολ) είχε ξεκαθαρίσει όμως τότε πως το όνειρό του ήταν να παίξει στην ομάδα της πόλης του, με την Νιούκαστλ να είναι τυχερή που τον είχε για 10 ολόκληρα χρόνια (1996-2006) και τον ίδιο να δηλώνει ακόμα και τώρα ικανοποιημένος με την επιλογή του.

Δεν έχει μετανιώσει μάλιστα ούτε λεπτό για την διπλή απόρριψη της πρότασης της Γιουνάιτεντ και αυτό το έδειξε μέσω απάντησης που έδωσε σε χρήστη του Twitter την Τετάρτη (5/12).

"Καλημέρα Αλ, απλή ερώτηση και ειλικρινή απάντηση, σε παρακαλώ αν θέλεις. Σκέφτηκες ποτέ "Τι θα γινόταν αν είχα υπογράψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;". Ευχαριστώ", ήταν το μήνυμα του οπαδού, με τον 48χρονο παλαίμαχο στράικερ να απαντάει με ευθύτητα:

"ΠΟΤΕ! Δεν τους άντεχα τότε και δεν τους αντέχω ούτε τώρα!!!". Απάντηση που σίγουρα θα χαροποίησε τους φιλάθλους των "καρακάξων", καθώς δεν είναι και το πλέον σύνηθες πράγμα στο ποδοσφαρικό πλανήτη ένας παίκτη να αρνείται δις πρόταση από έναν σύλλογο του διαμετρήματος της Γιουνάιτεντ, και μάλιστα σε μία εποχή που ήταν στο peak της.

Photo Credits: Photo by Joel Ryan/Invision/AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ