PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Γιουνάιτεντ: Ο Πατρίσιο απέκρουσε το πέναλτι του Πογκμπά

Manchester United's Paul Pogba, left, fails to score penalty shot during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba, left, fails to score penalty shot during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πολ Πογκμπά είχε χρυσή ευκαιρία να δώσει ξανά προβάδισμα στην Γιουνάιτεντ, όμως ο Ρούι Πατρίσιο απέκρουσε το πέναλτι του Γάλλου μέσου και κράτησε το 1-1 (VIDEO).

Απίστευτες συγκινήσεις προσέφερε το Γουλβς- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο καθώς λίγη ώρα μετά την ισοφάριση της Γουλβς με τον Χιμένες (55'), η ομάδα του Σόλσκιερ άγγιξε το δεύτερο γκολ.

Ο Πολ Πογκμπά μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε αντικανονικά από τον Κόουντι, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι και τον Γάλλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά να μην δικαιώνεται (συζήτησε με τους Ράσφορντ και Μαρσιάλ για το ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη).

Και αυτό γιατί ο σπεσιαλίστας στις αποκρούσεις πέναλτι Πατρίσιο έπεσε στη δεξιά γωνία του και εξουδετέρωσε το χτύπημα του Πογκμπά στο 68' κρατώντας το 1-1 για την ομάδα του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ