PREMIER LEAGUE

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ 1-1: Δεύτερη σερί οδυνηρή γκέλα για τους "κόκκινους"

Liverpool's Virgil van Dijk shoots on goal during the English Premier League soccer match between West Ham United and Liverpool at the London Stadium in London, Monday, Feb. 4, 2019.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's Virgil van Dijk shoots on goal during the English Premier League soccer match between West Ham United and Liverpool at the London Stadium in London, Monday, Feb. 4, 2019.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, έμεινε στο 1-1, και πλέον η Μάντσεστερ Σίτι την πλησίασε σε απόσταση μίας νίκης (VIDEOS).

O Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε δηλώσει ενόψει του αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Λίβερπουλ ότι θα προσπαθήσει να κόψει βαθμούς από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ώστε να βοηθήσει την Μάντσεστερ Σίτι στην οποία διετέλεσε πριν λίγα χρόνια προπονητής (κατέκτησε μαζί της το πρωτάθλημα του 2014) και τα κατάφερε!

Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Premier League οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου σε μία άκρως ισορροπημένη αναμέτρηση, με το αποτέλεσμα αυτό να είναι ένα ακόμα παράσημο τη φετινή σεζόν για τα "σφυριά" (είχαν νικήσει εντός έδρας την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ πήραν ισοπαλία από Τσέλσι) και να φέρνει σε δύσκολη θέση την πρωτοπόρο που είδε την απόσταση από την Σίτι να πέφτει στους τρεις πόντους.

Το πρώτο μέρος βρήκε την Γουέστ Χαμ να μπαίνει φουλ επιθετικά και να σφυροκοπεί την εστία του Άλισον χάνοντας 2-3 εξαιρετικές ευκαιρίες, με την Λίβερπουλ να σκοράρει όμως κόντρα στη ροή του αγώνα με πλασέ του Μανέ στο 22' μέσα από την περιοχή.

Αυτό δεν πτόησε ωστόσο τους γηπεδούχους που συνέχισαν να πιέζουν, με αποτέλεσμα να φέρουν το ματς στα ίσα στο 28' με τον Αντόνιο και να κλείνουν το ημίχρονο έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις απέναντι στην Λίβερπουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κόκκινοι" πήραν εκείνοι τον έλεγχο και απείλησαν με αρκετά σουτ την εστία του Φαμπιάνσκι, ωστόσο δεν βρήκαν στόχο και το φινάλε τους βρήκε να μένουν στο 1-1, με τον Ορίγκι να έχει μάλιστα χρυσή ευκαιρία για το γκολ της λύτρωσης στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω στον κίπερ των Λονδρέζων.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Σνόντγκρας, Νόμπλ (79' Ομπιάνγκ), Ράις, Φελίπε Άντερσον (91' Μαζουακού), Αντόνιο, Τσιτσαρίτο (79' Κάρολ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Μίλνερ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Κεϊτά, Φαμπίνιο, Μανέ, Φιρμίνο (79' Ορίγκι), Λαλάνα (69' Σακίρι), Σαλάχ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ