PREMIER LEAGUE

Φεύγει από τη Λέστερ ο Μαχρέζ

Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match Leicester City against Watford at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday May 6, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match Leicester City against Watford at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday May 6, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ πήρε άδεια για να φύγει από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Αλγερίας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του σε ομάδα η οποία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Λέστερ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Ριγιάντ Μαχρέζ. Ο Αλγερινός εξτρέμ φαίνεται ότι είναι κοντά στη μετακίνηση του σε άλλη ομάδα χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή ποια είναι αυτή.

Η είδηση προέκυψε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας.

Αυτές τις ημέρες η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της αφρικανικής χώρας προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα της με τη Ζάμπια (02/09) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ομοσπονδία της Αλγερίας ενημέρωσε επίσημα ότι ο Ριγιάντ Μαχρέζ πήρε ειδική άδεια για να αποχωρήσει για μία ημέρα από την προετοιμασία ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Αυτά είναι και τα μόνα επίσημα στοιχεία που υπάρχουν με τα βρετανικά ΜΜΕ να μπλέκουν τόσο την Άρσεναλ όσο και την Τσέλσι ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς για τον παίκτη της Λέστερ. Αμφότερες είχαν ενδιαφερθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να τον αποκτήσουν, ωστόσο καμία από τις δύο δεν είχε καταφέρει να τον κάνει δικό της.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ