PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Άρσεναλ 0-0: Κάκιστο θέαμα υπό το βλέμμα των Αντσελότι - Αρτέτα

Everton's Mason Holgate, left, and Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang battle for the ball during the English Premier League soccer match between Everton and Arsenal at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday, Dec. 21, 2019. (Anthony Devlin/PA via AP)
Everton's Mason Holgate, left, and Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang battle for the ball during the English Premier League soccer match between Everton and Arsenal at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday, Dec. 21, 2019. (Anthony Devlin/PA via AP) AP

Πολύ κακό θέαμα στο παιχνίδι της Έβερτον με την Άρσεναλ στο "Γκούντισον Παρκ", όλα μηδέν ανάμεσα στις δυο ομάδες υπό το βλέμμα των νέων τους προπονητών, Κάρλο Αντσελότι και Μικέλ Αρτέτα.

Οι Κάρλο Αντσελότι και Μικέλ Αρτέτα παρακολούθησαν τις νέες τους ομάδες στο χορτάρι του "Γκούντισον Παρκ" και το θέαμα ήταν κάκιστο. Αμφότεροι κατάλαβαν ότι έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, προκειμένου να φτάσουν τις Έβερτον και Άρσεναλ στο επίπεδο που επιθυμούν.

Ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, αργός ρυθμός, δεν θύμισε παιχνίδι στο κορυφαίο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι ευκαιρίες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, με τους δυο γκολκίπερ να επεμβαίνουν σε λίγες στιγμές στο παιχνίδι.

Η Άρσεναλ έφτασε τους 23 βαθμούς, παραμένοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ τέσσερις βαθμούς λιγότερους έχουν τα ζαχαρωτά, που θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και να μην μπλέξουν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή τους.

Θυμίζουμε ότι οι κανονιέρηδες βρίσκονται στον δρόμο του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και οι συνεργάτες του θα παρακολούθησαν το παιχνίδι, ώστε να δουν σε τι κατάσταση είναι οι Λονδρέζοι, έστω και τα μεταξύ τους ματς είναι σε ένα δίμηνο.

Anthony Devlin/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ