Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα για τον αδικοχαμένο αδερφό του

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών απ' το θάνατο του αδερφού του, ο Βαγγέλης Μόρας ανέβασε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram.

Την Τρίτη (18/07) συμπληρώθηκαν δύο χρόνια απ' το θάνατο του αδερφού του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία σε ηλικία 34 ετών.

Το τραγικό γεγονός αποτέλεσε την αιτία προκειμένου ο διεθνής στόπερ να δημιουργήσει το σωματείο "Save Moras", μέσω του οποίου ο καθένας μπορεί να γίνει δότης μυελού των οστών προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών απ' το δυσάρεστο γεγονός, ο αμυντικός της Μπάρι ανέβασε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram.

"Δύο χρόνια χωρίς εσένα. Θα ήταν όμορφο όλο αυτό να ήταν ένα διάλειμμα όπως στη φωτογραφία και να επιστρέψεις πίσω άλλα δυστυχώς δεν είναι. Την πραγματικότητα είναι δύσκολο να την αποδεχθείς άλλα πρέπει να συνεχίζω να κοιτάω μπροστά. Το σωματείο σου "Save Moras" συνεχίζει και είμαι σίγουρος ότι είσαι περήφανος για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα και Ιταλία που συνεχίζουν να δίνουν το μήνυμα που ήθελες 'Γίνε δότης μυελού τον οστών "www.savemoras.com'. Για μένα θα εισαι πάντοτε ο μεγάλος μου αδελφός!!", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του διεθνή στόπερ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNIQUE ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΑ ΣΤΟ SPORT24.GR

Βαγγέλης Μόρας: "Έχουμε καταντήσει ο περίγελος όλης της Ευρώπης"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν ασχολείσαι με το Airbnb, το Syncbnb θα το λατρέψεις

Μια ελληνική startup φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο εργαλείο του κόσμου για την βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24