ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σίντγουελ: "Με μια μπάρα πρωτεΐνης στο χέρι ο Μήτρογλου"

Fulham's Kostas Mitroglou during the English Premier League soccer match between Stoke City and Fulham at the Britannia Stadium in Stoke On Trent, England, Saturday, May 3, 2014. (AP Photo/Rui Vieira)
Fulham's Kostas Mitroglou during the English Premier League soccer match between Stoke City and Fulham at the Britannia Stadium in Stoke On Trent, England, Saturday, May 3, 2014. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Στιβ Σίντγουελ θυμήθηκε την κοινή του θητεία με τον Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ και ανέφερε ότι θυμάται τον διεθνή στράικερ να κυκλοφορεί διαρκώς με μια μπάρα πρωτεΐνης στο χέρι. (VIDEO)

Τον Ιανουάριο του 2014 ο Κώστας Μήτρογλου πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ από τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας συμβόλαιο για 4,5 χρόνια. Ο τότε συμπαίκτης του στους "κότατζερς", Στιβ Σίντγουελ, θυμήθηκε την κοινή του θητεία με τον τον διεθνή στράικερ.

Ο 36χρονος Άγγλος που έχει αποσυρθεί από τη δράση, στάθηκε στις μπάρες πρωτεΐνης που έτρωγε διαρκώς ο "Μητρογκόλ", τον οποίο παρομοίασε με Targaryen του Game of Thrones λόγω της γεννειάδας του. Ο Σίντγουελ ανέφερε:

"Τον Γενάρη, κατά τη μάχη της παραμονής, χρειαζόμασταν έναν επιθετικό. Οπότε πήραν τον Κώστα Μήτρογλου. Ετσι πιστεύω ότι ήταν το όνομά του. Αυτός ο γ....ς, δεν σταματούσε να τρώει, όλη την ώρα τον έβλεπες να περπατάει γύρω στο προπονητικό κέντρο με μια γ...η μπάρα πρωτεΐνης".

Ο Μήτρογλου μετά τη Φούλαμ, στην οποία αγωνίστηκε τρεις φορές, υπέγραψε στη Μπενφίκα, με την οποία σε 88 παιχνίδια σημείωσε 52 γκολ. Ακολούθησε η Μαρσέιγ (50 συμ., 16 γκολ) και πλέον η Αϊντχόφεν, με την οποία σε τρία ματς έχει πετύχει δύο γκολ, σε 52 λεπτά συμμετοχής.

Είχαν προηγηθεί, ασφαλώς, Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Ατρόμητος. Με την Εθνική Ελλάδας ο 31χρονος επιθετικός έχει δώσει 65 παιχνίδια και έχει σκοράρει 17 γκολ.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ