"Όχι" Μήτρογλου σε Κίνα και εξωπραγματική πρόταση

Η Tianjin Quanjian κατέβαλε τα 45.000.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης του Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα, αλλά ο διεθνής Έλληνας φορ είπε όχι στην πρόταση 8.000.000 ευρώ ανά σεζόν, τουτέστιν πενταπλασιασμό των απολαβών του.

Η ομάδα της Κίνας, Tianjin Quanjian, τίναξε την μπάνκα για να αποκτήσει τον 28χρονο διεθνή Έλληνα επιθετικό, Κώστα Μήτρογλου, από την Μπενφίκα. Οι Κινέζοι έστειλαν εκπρόσωπό τους στην πορτογαλική πρωτεύουσα κι εκείνος μετέφερε στους "αετούς" ότι καλύπτουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του "Mitrogolo", η οποία ανέρχεται στα 45.000.000 ευρώ.

Κι αφού οι δύο ομάδες τα βρήκαν (η Μπενφίκα από τη στιγμή που καλύπτεται η ρήτρα δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση και είναι υποχρεωμένη να αφήσει τον παίκτη), όλα κρίθηκαν από την ενδεχόμενη συγκατάθεση του Κώστα Μήτρογλου. Αυτή δεν ήρθε, όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ακόμη κι αν η Tianjin Quanjian προσέφερε στον Έλληνα φορ πενταπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του.

Δηλαδή, 8.000.000 ευρώ. Αυτό είναι το συμβόλαιο που προσέφερε η κινέζικη ομάδα, στην οποία τεχνικός είναι ο Φάμπιο Καναβάρο. Η "O Jogo" εκτιμά ότι οι Κινέζοι θα παραμείνουν στη Λισαβόνα και θα επιμείνουν μέχρι και την 28η Φλεβάρη, ημερομηνία κατά την οποία "κλείνει" το μεταγραφικό παζάρι στο ποδόσφαιρο της Κίνας.

Ο Μήτρογλου λέει όχι στην Κίνα. Η Tianjin Quanjian προσέφερε στον Μήτρογλου 8.000.000 ευρώ και ετοίμαζε άλλα 45.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα.

Ο Μήτρογλου υπό κινεζική απειλή. Η νέα πρόταση θα φθάσει τα 30.000.000 ευρώ και θα είναι στο τραπέζι μέχρι τις 28 Φλεβάρη (σ.σ ημερομηνία που κλείνει το μεταγραφικό παζάρι στην Κίνα). Η Tianjin Quanjian προσφέρει πέντε φορές περισσότερα χρήματα (σ.σ για συμβόλαιο) στον Έλληνα σχετικά με όσα κερδίζει στην Μπενφικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

Το γκολ της ζωής του ο Μήτρογλου

ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΤΣΟΥΡ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Κατσουράνης: "Μήτρογλου, ο Νο 1 Έλληνας παίκτης"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αναστασία Μαρινάκου, η αθλήτρια που έκανε τον Μπολτ να την χειροκροτήσει

Η εξαιρετικά φωτογενής (σωστά, Usain Bolt;) 22χρονη πολυ-πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων είναι χάρμα οφθαλμών. Εντός και εκτός στίβου. Εδώ στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της μέχρι τώρα καριέρας της.

Τα πρώτα φαγώσιμα έντομα βρίσκονται ήδη στα σούπερ μάρκετ

Αν για κάποιο λόγο ήθελες να δοκιμάσεις ψητό γρύλο, πλέον μπορείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ