ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Gulf Cup: Ο Κόντης νίκησε τον Χιμένεθ με σπουδαία ανατροπή

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Ηatta FC του Χρήστου Κόντη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, έκανε σπουδαία ανατροπή και επικράτησε 3-2 της Al Wahda του Μανόλο Χιμένεθ για το Arabian Gulf Cup, πετυχαίνοντας, μάλιστα, το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις. (VIDEO)

Η αναμέτρηση της Hatta FC με την Al Wahda για το Arabian Gulf Cup είχε ελληνικό ενδιαφέρον, αφού στον πάγκο της πρώτης βρίσκεται ο "δικός" μας, Χρήστος Κόντης, ενώ την τεχνική ηγεσία της δεύτερης ανέλαβε πριν από 1,5 μήνα ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Οι παίκτες του Κόντη έκαναν την έκπληξη και πήραν τη νίκη απέναντι σε μία δυνατή αντίπαλο, ανατρέποντας την κατάσταση στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Συγκεκριμένα, η Al Wahda προηγήθηκε προηγήθηκε 2-1 χάρη στα γκολ των Καρλίτος με πέναλτι και Ρασίντ Αμπντουλά.

Ωστόσο, ο Κρίστιαν Λόπεθ, που είχε ακουστεί παλαιότερα για τον Παναθηναϊκό, με δύο γκολ στο 86' και το 93' χάρισε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην ομάδα του. Μπορεί η Hatta να μην κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, αλλά πρόκειται για μία νίκη που τονώνει ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο Κόντης ισοφάρισε σε 1-1 τις μεταξύ τους μονομαχίες, αφού τη σεζόν 2017-18 ο Χιμένεθ είχε πάρει τη νίκη ως προπονητής της ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Βέβαια, τότε, ο Κόντης είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού αναγκαστικά, επειδή ο Όσκαρ Γκαρθία βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Pro League, όπως ονομάζεται το πρωτάθλημα στα ΗΑΕ, η Ηatta είναι στην 9η θέση σε σύνολο 14 ομάδων με οχτώ βαθμούς σε επτά αγωνιστικές, έχοντας ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια, ο ίδιος ο Χρήστος Κόντης, όπως ξεκαθάρισε σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο "Dubai Sports I", δεν θα είναι ευχαριστημένος μόνο με την αποφυγή του υποβιβασμού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ