ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιόρτασε το νέο συμβόλαιο με ένα ακόμη γκολ ο Μωραΐτης

Γιόρτασε το νέο συμβόλαιο με ένα ακόμη γκολ ο Μωραΐτης

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Μπούντουσνοστ για ένα χρόνο ακόμη και το γιόρτασε με ένα ακόμη τέρμα σκοράροντας στη νίκη με 2-0 επί της Σουτγιέσκα. (VIDEO)

Ένα ακόμη τέρμα, το έκτο του με τη φανέλα της Μπούντουσνοστ σε επτά εμφανίσεις, πέτυχε ο Παναγιώτης Μωραΐτης στο 2-0 επί της Σουτγιέσκα γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο με την ομάδα του Μαυροβουνίου.

Στο 21' της αναμέτρησης ο νεαρός επιθετικός πήρε τη μπάλα μπροστά του, προσπάθησε να αποφύγει τον αντίπαλο του, η μπάλα κόντραρε έφτασε ξανά στα πόδια του όμως και με ένα υπέροχο σουτ με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Μωραΐτης πήγε στη Μπούντουσνοστ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κατάφερε τόσο προ του κορονοϊού όσο και μετά να σκοράρει κατά ριπάς.

Ο Έλληνας φορ έχει έξι τέρματα την ώρα που ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Μπόζοβιτς, έχει εννιά μετά από 24 παιχνίδια.

Για να ολοκληρωθεί η σεζόν στο Μαυροβούνιο απομένουν δέκα ματς και στόχος του Μωραΐτη είναι να μπορέσει να φτάσει ο ίδιος στην πρώτη θέση.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ