Δεν πέφτει κάτω από το 1,5 εκατομμύριο ο Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης πριν από μερικούς μήνες ήταν "ξένο σώμα" στην Μπενφίκα. Τώρα, οι "αετοί" προσπαθούν με τα κόπων και βασάνων να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Ανδρέα Σάμαρη ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η Μπενφίκα προσπαθεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι πριν από μερικούς μήνες οι "αετοί" δεν υπολόγιζαν τον έμπειρο χαφ και ήθελαν να τον διώξουν από το κλαμπ με την πρώτη ευκαιρία.

Τώρα, ο Σάμαρης έχει ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα. Η αλλαγή προπονητή τον έχει ευνοήσει και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η πλευρά του Έλληνα παίζει σκληρό πόκερ με τους Πορτογάλους, για να φτάσει πει το "ναι" στην παράταση της συνεργασίας.

Η "A Bola", συγκεκριμένα, γράφει ότι οι συζητήσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο γιατί μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, η Μπενφίκα δεν καλύπτει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο που ζητάει ο Σάμαρης, προσφέροντας ένα εκατομμύριο. Θυμίζουμε πως στην Τουρκία επιμένουν να λένε πως ο Σάμαρης βρίσκεται στο στόχαστρο των Γαλατά και Φενέρ.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.