COPA AMERICA

Αγκαλιά με τις κούπες ο Αλέξις Σάντσες!

Αγκαλιά με τις κούπες ο Αλέξις Σάντσες!

Ο Αλέξις Σάντσες κατέκτησε με τη Χιλή το Copa America αλλά και το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη του τουρνουά και πανηγύρισε τη διπλή επιτυχία του μέσω μίας special φωτογραφίας από τα αποδυτήρια.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Αλέξις Σάντσες θα περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι καθώς έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Copa America με την εθνική Χιλής (πρώτο στην ιστορία της) εντός συνόρων, πέτυχε το ίδιο και φέτος, αυτή τη φορά επί αμερικανικού εδάφους.

Αντίπαλος ήταν και πάλι η Αργεντινή την οποία η "ρόχα" υπέταξε ξανά στα πέναλτι (πέρυσι το σκορ ήταν 4-1, φέτος 4-2), με τον επιθετικό της Άρσεναλ να έχει έναν ακόμα λόγο να γιορτάζει αυτή την επιτυχία αφού πέρα από το βαρύτιμο τρόπαιο που σήκωσε, πήρε τη Χρυσή Μπάλα ως ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης.

Αγκαλιά με τις κούπες ο Αλέξις Σάντσες!

Θέλοντας μάλιστα να εξωτερικεύσει την αμέτρητη χαρά του, ο Σάντσες ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει και με τα δύο τρόπαια στα αποδυτήρια της ομάδας του, με το σχόλιό του να είναι το εξής:

"Δεν έχω λόγια. Απλά ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους που μας υποστήριξαν... Τώρα, Χιλιανοί, απολαύστε το!".

No tengo Palabras. Solo agradecer a mis compañeros y toda la gente que nos apoyó ... Ahora chilenos, a disfrutar .

A photo posted by Alexis Sanchez (@alexis_officia1) on

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ