ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κόπα Άφρικα: Στα τελικά ο Καμαρά, αποκλεισμός για Βαρέλα

Κόπα Άφρικα: Στα τελικά ο Καμαρά, αποκλεισμός για Βαρέλα

Ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού ήταν βασικός στο 0-0 της Γουινέα με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Στο αρχικό σχήμα για το Πράσινο Ακρωτήρι ο Βαρέλα του ΠΑΟΚ. Πρόκριση μόνο για τον "ερυθρόλευκο" μέσο.

Δύο ακόμη εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου αγωνίστηκαν την Κυριακή (24/3) στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο χαφ του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, ήταν βασικός στο 0-0 της Γουϊνέα με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Η χώρα του "ερυθρόλευκου" ποδοσφαιριστή είχε εξασφαλίσει πριν από τον αγώνα αυτόν την πρόκριση για τα τελικά, που θα γίνουν στην Αίγυπτο, από 21 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου.

Η Γουινέα κατέλαβε την πρώτη θέση με 12 βαθμούς, ενώ ως δεύτερη πέρασε η Ακτή Ελεφαντοστού με 11. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, ήταν και αυτός βασικός για το Πράσινο Ακρωτήρι στο 0-0 με το Λεσότο. Η εθνική του ομάδα, ωστόσο, αποκλείστηκε καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση, πίσω από Ουγκάντα, Τανζανία και Λεσότο.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση στα τελικά είναι οι εξής: Σενεγάλη (Σισέ), Μαδαγασκάρη, Μαρόκο, Καμερούν (Μπανανά, Μπουμάλ), Μάλι, Μπουρουντί, Αλγερία, Μπενίν (Αντιλεού), Νιγηρία, Γκάνα, Κένυα, Ζιμπάμπουε, Κονγκό, Γοϋινέα (Καμαρά), Ακτή Ελεφαντοστού, Ανγκόλα, Μαυριτανία, Τυνησία (Μεριά), Αίγυπτος (Χασάν, Ουάρντα), Γουϊνέα - Μπισάου, Ναμίμπια, Ουγκάντα, Τανζανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ