CHAMPIONS LEAGUE

Βρμπα: "Πέρασε ο καλύτερος"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού χαρακτηρίζοντας ως δίκαιη την πρόκριση των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 επί της Πλζεν και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Πάβελ Βρμπα παραδέχτηκε την ανωτερότητα των ερυθρολεύκων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

"Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς σήμερα και πήρε την πρόκριση, όπως και την άξιζε" τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Τσέχος προπονητής.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το τι άλλαξε σε σχέση με το πρώτο ματς είπε: "Φοβηθήκαμε αρκετά στην αρχή. Ήρθε και το δοκάρι και μέχρι το 20ό λεπτό παίζαμε χαμηλά. Στο β΄ ημίχρονο ήταν η επανάληψη των πρώτων 20. Το κακό είναι ότι τα περισσότερα γκολ ήταν από στημένες φάσεις και λάθη μας. Ο Ολυμπιακός είχε το κίνητρο και το κατάφερε. Ό,τι και να πούμε, αν είχαμε βάλει πρώτοι γκολ θα ήταν όλα αλλιώς. Θα ξαναπώ όμως ότι εδώ σήμερα κέρδισε ο καλύτερος".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ