CHAMPIONS LEAGUE

Τότεναμ: Έφυγε για Μαδρίτη δύο ημέρες νωρίτερα από την Λίβερπουλ

Tottenham coach Mauricio Pochettino gestures to the fans at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Tottenham coach Mauricio Pochettino gestures to the fans at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Η αποστολή της Τότεναμ αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης για την Μαδρίτη ενόψει του τελικού του Champions League, με τους Κέιν και Γουίνκς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή (VIDEO).

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του τελικού του Champions League άρχισε ουσιαστικά από το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και τους παίκτες της Τότεναμ να πηγαίνουν στο "Stansted Airport" και από εκεί να φεύγουν για την Μαδρίτη ενόψει του σπουδαίου αγώνα με την Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό στο στρατόπεδο των "σπιρουνιών", με τους παίκτες να ποζάρουν ευδιάθετοι μπροστά στις φωτογραφικές κάμερες, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε φυσικά και ο Χάρι Κέιν με τον Χάρι Γουίνκς που δίνουν μάχη για να είναι 100% έτοιμοι για την ιστορική αναμέτρηση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ομάδα του Βορείου Λονδίνου θα κάνει προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης (Βαλδεμπέμπας) την Πέμπτη και την Παρασκευή, σε αντίθεση με την Λίβερπουλ που επέλεξε διαφορετική τακτική.

Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ

Οι "κόκκινοι" θέλουν να ακολουθήσουν εντελώς διαφορετικό πλάνο σε σχέση με πέρυσι (για τον τελικό στο Κίεβο) και αυτή τη φορά θα ταξιδέψουν στην Μαδρίτη την παραμονή του αγώνα, ακολουθώντας το πρόγραμμα που είχαν σε όλα τα προηγούμενα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Λίβερπουλ αναμένεται να αφιθχεί στην ισπανική πρωτεύουσα την Παρασκευή και το ίδιο βράδυ θα κάνει προπόνηση στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" ενώ το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα του τελικού, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα προπονηθεί στο Βαλδεμπέμπας.

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ