CHAMPIONS LEAGUE

Τότεναμ - Άγιαξ: Επεισόδια και συλλήψεις πριν και μετά το ματς

Tottenham fans cheer prior to the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham fans cheer prior to the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το παιχνίδι μεταξύ της Τότεναμ και του Άγιαξ σημαδεύτηκε από επεισόδια πριν την έναρξη και μετά την λήξη του, με την αστυνομία να προχωράει σε εννέα συλλήψεις.

Ο Άγιαξ πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στη Τότεναμ με 1-0 και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ωστόσο, το παιχνίδι, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα και η Αστυνομία, σημαδεύτηκε από μικρής έντασης επεισόδια. Λέγεται ότι 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα έξω από το νεόδμητο γήπεδο των “σπιρουνιών”, οπαδοί άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα.

Η αστυνομία παρενέβη και συνέλαβε 4 άτομα, με τρεις άνδρες των Αρχών να τραυματίζονται. Ακόμη, έγιναν άλλες 5 συλλήψεις σε παρόμοια περιστατικά που εκτυλίχθηκαν περιμετρικά του γηπέδου.

Επιπλέον, video που κοινοποιήθηκε στο Twitter εμφανίζει οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται σε συμπλοκή σε δρόμο κοντά στο γήπεδο μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Άγγλοι και Ολλανδοί φαίνεται να πετούν μπουκάλια και ό,τι άλλο βρουν μπροστά τους ο ένας στον άλλον, με τους περαστικούς να κοιτούν απορημένοι.

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο:

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τεν Χαχ: "Θα πάμε τελικό μόνο αν είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ