CHAMPIONS LEAGUE

Στο "Καμπ Νόου" για το Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ ο Γκουαρδιόλα

Manchester City coach Pep Guardiola waits for the start of the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City coach Pep Guardiola waits for the start of the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, επιστρέφει στο "Καμπ Νόου" για να παρακολουθήσει από κοντά τον ημιτελικό ανάμεσα στην πρώην του ομάδα, Μπαρτσελόνα, και την αντίπαλό του στη μάχη για τον τίτλο της Premier League, Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λίβερπουλ - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό του Champions League. Το "Καμπ Νόου" θα είναι κατάμεστο από 90.000 θεατές, ανάμεσα σ' αυτούς και μία εξέχουσα ποδοσφαρική προσωπικότητα.

Είναι ο 48χρονος Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουρδιόλα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν έχει υποχρεώσεις καθώς οι πολίτες αποκλείστηκαν στην προηγούμενη (προημιτελική) φάση της διοργάνωσης από την Τότεναμ.

Ο Πεπ θα δει την πρώην του ομάδα, Μπάρτσα, την οποία καθοδήγησε για μία τετραετία (από το 2008 έως το 2012) κόντρα σε αυτήν με την οποία δίνει μάχη για τον τίτλο της Premier League την τρέχουσα σεζόν, Λίβερπουλ, από την οποία βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά δύο "στροφές" πριν από το τέλος.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ