CHAMPIONS LEAGUE

Σουάρες: "Δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω στο Άνφιλντ"

Barcelona's Luis Suarez celebrates scoring his side's first goal during the Champions League semifinal first leg soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Luis Suarez celebrates scoring his side's first goal during the Champions League semifinal first leg soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λουίς Σουάρες απολογήθηκε για τον πανηγυρισμό του στο πρώτο ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Λίβερπουλ και τόνισε πως δεν θα πράξει το ίδιο εάν σκοράρει στο Άνφιλντ.

Το βράδυ της Τρίτης (07/05) ο Λουίς Σουάρες θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο Άνφιλντ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα είχε σκοράρει στο πρώτο ματς των δύο ομάδων κάτι που είχε προκαλέσει αντιδράσεις από μερίδα των φίλων των κόκκινων.

Ο Σουάρες ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου και φρόντισε να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός επιθετικός τόνισε: "Οι άνθρωποι που ξέρουν από ποδόσφαιρο μπορούν να καταλάβουν γιατί πανηγύρισα την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορούν να αντιληφθούν τη σημασία του γκολ. Σέβομαι απεριόριστα τους φίλους της Λίβερπουλ. Σκόραρα στο “Καμπ Νόου”, πανηγύρισα και τώρα ζητάω συγγνώμη. Αν σκοράρω τώρα δεν θα το πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο".

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την υποδοχή που περιμένει να έχει στο Άνφιλντ είπε: "Νομίζω ότι οι περισσότεροι θα με χειροκροτήσουν παρά θα αποδοκιμάσουν. Τώρα, αν θέλουν να αποδοκιμάσουν ορισμένοι εντάξει, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι θα είναι χαρούμενοι και ευγνώμονες.

Όταν έρχομαι στο γήπεδο και με περιμένουν ακόμα και οι άνθρωποι στην κουζίνα να μου δώσουν δώρα για τα παιδιά μου, τότε αντιλαμβάνεστε την αγάπη μου που τρέφουν στη Λίβερπουλ".

Photo credits: AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ