CHAMPIONS LEAGUE

Σίτι - Τότεναμ 4-3: Ο Γιορέντε ξέρανε τους "πολίτες"

Tottenham Hotspur forward Fernando Llorente, center, celebrates his side's third goal with his teammates during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Tottenham Hotspur forward Fernando Llorente, center, celebrates his side's third goal with his teammates during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Φερνάντο Γιορέντε πέρασε στο ματς στο 41' αντί του Σισοκό και αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή για τον Ποτσετίνο αφού σκόραρε στο 73' και έδωσε σκορ πρόκρισης στην Τοτεναμ (VIDEO).

Απίστευτη εξέλιξη στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ", με τις Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναν να αποδίδουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League να αλλάζει συνεχώς χέρια.

Στο 59' ήταν ο Αγκουέρο που έκανε το 4-2 και έδωσε το προβάδισμα δύο τερμάτων που χρειαζόταν η ομάδα του Γκουαρδιόλα, όμως στο 73' ήταν η σειρά των "σπιρουνιών" να χαμογελάσουν.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Φερνάντο Γιορέντε πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Σίτι και πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 4-3, με τον Τσακίρ να κατακυρώνει το γκολ μετά τη χρήση του VAR (έγινε έλεγχος για το αν υπήρχε χέρι στην προσπάθεια του Ισπανού).

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ