CHAMPIONS LEAGUE

Σαλάχ: "Έχω θυσιάσει πολλά για να φτάσω σε αυτήν την βραδιά"

Liverpool's Mohamed Salah celebrates their victory after winning during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates their victory after winning during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν μπορούσε να κρύψει τη μεγάλη του χαρά για το τρόπαιο του Champions League που κατέκτησε με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League, επικρατώντας 2-0 της Τότεναμ στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για έκτη φορά στην τεράστια ιστορία της.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός και την υπερηφάνεια για όσα έχει πετύχει στην καριέρα του, παρά τις θυσίες που έχει κάνει. Για τέτοιες βραδιές αξίζει κάθε θυσία.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, που άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι μόλις στο 2ο λεπτό, τόνισε πως είναι απίστευτο το συναίσθημα να γίνεται ο πρώτος από τη χώρα του που κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο.

"Έχω θυσιάσει πολλά για να φτάσω σε αυτήν την βραδιά. Θυσίασα πολλά στην καριέρα μου και τη ζωή μου, προερχόμενος από ένα μικρό χωριό και πηγαίνοντας μετά στο Κάιρο. Το να είμαι ο πρώτος Αιγύπτιος παίκτης που το κατάφερε αυτό είναι κάτι απίστευτο.

Τώρα, όλοι είναι χαρούμενοι. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα δεύτερο συνεχόμενο τελικό και που φέτος ήμουν 90’ στο ματς. Όλοι έκαναν το καλύτερο δυνατό απόψε. Όλη η ομάδα ήταν απίστευτη", ανέφερε περιχαρής μετά τον αγώνα ο Σαλάχ.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ