ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: Το ιπποτικό χειροκρότημα στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μοναδικές στιγμές έζησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ώρα που αποχωρούσε χειροκρότησε όλο το γήπεδο και ευχαρίστησε για την αγάπη που δέχτηκε ακόμα μια φορά. (VIDEO)

Μοναδικές στιγμές έζησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ( 0-1 η Βέκια Σινιόρα με τον Ντιμπάλα) . Ο Πορτογάλος επιθετικός αποθεώθηκε πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, ωστόσο οι στιγμές λατρείας δεν σταμάτησαν εκεί. Οπαδοί των "κόκκινων διαβόλων" είχαν μάσκες με το πρόσωπό, ενώ δεν έλειψαν και τα πλακάτ από μικρούς φίλους της ομάδας που του ζητούσαν να επιστρέψει.

Μετά το φινάλε του αγώνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο "CR7" χειροκρότησε ιπποτικά τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγάπη που εξακολουθεί να του δείχνει, έστω και αν έχει φύγει από το 2009. Οι ίδιοι τον αισθάνονται δικό τους παιδί, τον αγαπούν και δεν ξεχνούν ούτε την προσφορά του, ούτε τα χρόνια του στο "Ολντ Τράφορντ". Ο Πορτογάλος δεν θα μπορούσε να μην ανταποδώσει το χειροκρότημα...

AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ