CHAMPIONS LEAGUE

Πόρτο - Ρόμα: Ο Σοάρες νίκησε τον Όλσεν και το... VAR για το 1-0

Porto forward Soares, center, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto forward Soares, center, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Η Πόρτο άνοιξε το σκορ κόντρα στη Ρόμα με γκολ του Σοάρες στο 26'. Το VAR έλεγξε τη φάση αλλά δεν ακύρωσε το τέρμα (VIDEO).

Ο Φρανσίσκο Σοάρες ήταν ο σκόρερ της Πόρτο για το 1-0 στο 26' του εντός έδρας επαναληπτικού της φάσης των "16" του Champions League με αντίπαλο τη Ρόμα με το VAR να μην ακυρώνει το γκολ.

Ο Κώστας Μανωλάς έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Κορόνα πάσαρε για τον Μαρεγκά και αυτός γύρισε την μπάλα για τον Σοάρες, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν.

Ο Τσουνέιτ Τσακίρ περίμενε ενημέρωση από το VAR, το γκολ όμως ήταν κανονικό κι έτσι ο Τούρκος ρέφερι έδειξε σέντρα.

Δείτε το video:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ