CHAMPIONS LEAGUE

Πιέζει για να φύγει από Σέλτικ ο Μπογιατά

Celtic's Dedryck Boyata, left, goes up for ball over Anderlecht's Lukasz Teodorczyk during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Celtic at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Celtic's Dedryck Boyata, left, goes up for ball over Anderlecht's Lukasz Teodorczyk during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Celtic at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Εσωτερικά προβλήματα προέκυψαν στη Σέλτικ, καθώς ο Ντέντρικ Μπογιατά κατέθεσε αίτημα αποχώρησης από τον σύλλογο της Γλασκώβης, ώστε να (ξανα)ζήσει το όνειρο της Premier League.

Η Σκωτία δεν τον χωράει! Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό της Σέλτικ, Ντέντρικ Μπογιατά, ο οποίος ζήτησε να παραχωρηθεί από το σκωτσέζικο κλαμπ, προκειμένου να πάρει μεταγραφή σε σύλλογο της Premier League.

Χαρμόσυνα νέα για την ΑΕΚ, δυσάρεστα... μαντάτα, όμως, για τον τεχνικό των "καθολικών", Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος είναι αναγκασμένος να μάθει να ζει δίχως την παρουσία του διεθνή Βέλγου σέντερ μπακ, που οδεύει προς Φούλαμ, καθώς οι "cottagers" έχουν καταθέσει επίσημη προσφορά, αναμένοντας στο... ακουστικό τους.

Ο 27χρονος άσος θέλει να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο της Premier League, ύστερα από μία τριετία στους "Κέλτες", ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα από την εποχή που αποτελούσε μέλος της Μάντσεστερ Σίτι, παίρνοντας δεύτερη ευκαιρία στο Νησί.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα στα μετόπισθεν που καλείται να διαχειριστεί ο 45χρονος Βορειοϊρλανδός κόουτς, ο οποίος εκτός από τον βασικό του στόπερ, δεν μπορεί να υπολογίζει και στον αμυντικό Κρις Άγερ, που βρίσκεται στα... πιτς.

Οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται ενόψει της αυριανής ρεβάνς με αντίπαλο την ΑΕΚ (14/8), καθώς δεν ακολούθησαν την αποστολή των "hoops", παραμένοντας στη Γλασκώβη.

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ