CHAMPIONS LEAGUE

Ο άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την αναστάτωση στη Fan Zone του Τορίνο

Ο άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την αναστάτωση στη Fan Zone του Τορίνο

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, μία ερασιτεχνική κάμερα "συνέλαβε" τον άνδρα που φέρεται να προκάλεσε την αναστάτωση στη Fan Zone του Τορίνο και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι. (VIDEO)

Πάνω από 1.500 ήταν οι τραυματίες μετά από τον πανικό που προκλήθηκε στο Τορίνο, κατά την προβολή του τελικού Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης. Μεταξύ των τραυματισμών, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τρία άτομα είναι πιο σοβαρά, ένα εκ των οποίων αγόρι 7 ετών, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο παίδων με τραύματα στη θωρακική χώρα και στο κρανίο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν όταν ένας νεαρός έριξε την κροτίδα και φώναξε "βόμβα"αστειευόμενος. Στο άκουσμα της λέξης επικράτησε πανικός και οι φίλαθλοι άρχισαν να τρέχουν, ποδοπατώντας ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, μία ερασιτεχνική κάμερα "συνέλαβε" τον άνδρα που φέρεται να προκάλεσε την αναστάτωση στη Fan Zone. Όπως φαίνεται κι απ' τη γλώσσα του σώματος, ο εν λόγω κύριος είναι ο μοναδικός που προσπαθεί να ηρεμήσει το πλήθος, το οποίο τρέχει πανικόβλητο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δείτε το VIDEO:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ