ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα σούπερ ανατροπή η Ίντερ, "καθάρισαν" Ατλέτικο και Ντόρτμουντ!

Inter Milan's Mauro Icardi , left, celebrates with his teammate Radja Nainggolan after scoring during the Champions League, group B soccer match between Inter Milan and Tottenham Hotspur, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi , left, celebrates with his teammate Radja Nainggolan after scoring during the Champions League, group B soccer match between Inter Milan and Tottenham Hotspur, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ έκανε δεύτερη σερί ανατροπή στους ομίλους και πλησιάζει την νοκ-άουτ φάση του UCL ούσα στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα! "Δύο στα δύο" για Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ (VIDEOS).

Αγκαλιά με την πρόκριση στους "16" του Champions League βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης και ας απομένουν τέσσερα ακόμα παιχνίδια για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων!

Οι "ροχιμπλάνκος" είχαν φύγει με το τρίποντο από το Πριγκηπάτο κόντρα στην Μονακό στην πρεμιέρα και το βράδυ της Τετάρτης ντούμπλαραν τις επιτυχίες τους, επικρατώντας 3-1 της Μπριζ στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο".

Ο Γκριεζμάν έβαλε μπροστά στο σκορ τους Μαδριλένους με σουτ μέσα από την περιοχή, για να έρθει η απάντηση της Μπριζ μέσα από ένα εκπληκτικό γκολ του Ντανιούμα με μακρινό σουτ (υποψήφιο για το κορυφαίο της σεζόν) ώστε οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η "Ατλέτι" κυριάρχησε, έχασε ευκαιρίες και ανταμείφθηκε με δύο γκολ, με τον Γκριεζμάν να της δίνει νέο προβάδισμα στο 67' και τον Κόκε να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Γοδίν, Αρίας, Πάρτεϊ (63' Κορέα), Κόκε, Γκριεζμάν, Σαούλ, Λεμάρ, Κόστα (69' Ρόντρι), Ερνάντεζ, Χιμένες (46' Φιλίπε Λουίς)

ΜΠΡΙΖ: Λετίκα, Πουλέν, Γουέσλι, Σράιβερς (56' Νακαμπά), Βλιέτινκ (56' Μάτα), Βανάκεν, Ντένσγουιλ, Βέρμερ, Ριτς (75' Οπέντα), Μέχελε, Γκρένεβελντ

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΟΝΑΚΟ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Ντόρμουντ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο ως το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Μονακό έχοντας τον αέρα της πρώτης θέσης στην Bundesliga μετά από 6 αγωνιστικές (στο +1 από την Μπάγερν) και η παραπαίουσα ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ στο φετινό Σαμπονά (16η) δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση. Το έκανε για 45 λεπτά όμως στο δεύτερο μέρος οι Βεστφαλοί κυριάρχησαν απόλυτα και έφτασαν σε μία άνετη νίκη με 3-0 με τους Λάρσεν (51'), Αλκάθερ (72') και Ρόις (92'), με τον Ισπανό επιθετικό να αστοχεί μάλιστα και σε πέναλτι (οριζόντιο δοκάρι) λίγα λεπτά πριν δώσει προβάδισμα δύο γκολ για τους γηπεδούχους.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Ζαγκαντού, Ντιαλό, Ντιλέινι (65' Βάιγκλ), Σάντσο (84' Φίλιπ), Αλκάσερ, Ρόις, Ακάνζι, Πίστσεκ, Βολφ (46' Λάρσεν), Βίτσελ

ΜΟΝΑΚΟ: Μπενάλιο (45' Σούμπασιτς), Αολού, Ζέμερσον, Τίλεμανς, Γκολόβιν (77' Σαντλί), Σιντιμπέ, Ράγκι, Γκλικ, Σιλά (70' Γκραντσίρ), Χένριτς, Φαλκάο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Ντόρτμουντ 6

2. Ατλέτικο Μαδρίτης 6

3. Μπριζ 0

4. Μονακό 0

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΙΝΤΕΡ

Πριν από λίγους μήνες οι οπαδοί της Ίντερ πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη επί της Λάτσιο με ανατροπή (2-1) στην τελευταία αγωνιστική του Καμπιονάτο που έστειλε την ομάδα τους στους ομίλους του Champions League μέσω της 4ης θέσης και φαίνεται πως οι ανατροπές τους έγιναν... συνήθειο.

Στην πρεμιέρα των ομίλων η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έκαμψε με 2-1 την αντίσταση της Τότεναμ πετυχαίνοντας δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο ενώ το βράδυ της Τετάρτης έκανε νέα ανατροπή, αυτή τη φορά εκτός Ιταλίας.

"Θύμα" έπεσε η Αϊντχόφεν που προηγήθηκε στο 27'με πανέμορφο γκολ του Ροσάριο, για να "μιλήσουν" όμως στη συνέχεια τα "βαριά χαρτιά" των Μιλανέζων. Ο Ναϊνγκολάν ισοφάρισε σε 1-1 με ασύλληπτο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 44' και ο Ικάρντι πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 60', με το τρίποντο αυτό να εκτοξεύει την Ίντερ στην κορυφή του ομίλου της μαζί με την Μπαρτσελόνα.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Βιέργκεβερ, Σβάαμπ, Τασέντε, Περέιρο (75' Μάλεν), Χέντριξ, Ντε Γιονγκ, Λοσάνο, Μπέργκβάιν, Ροσάριο, Ντάμφρις

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Βεσίνο, Ναϊνγκολάν (86' Βαλέρο), Πολιτάνο (90' Καντρέβα), Ασαμόα, Ντ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς, Ικάρντι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Μπαρτσελόνα 6

2. Ίντερ 6

3. Τότεναμ 0

4. Αϊντχόφεν 0

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΙΚΗΣΕ 4-2 ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ

ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Μετά το "διπλό" της Σάλκε στη Μόσχα κόντρα στην Λοκομοτίβ, η Πόρτο ήξερε πως έπρεπε να αξιοποιήσει την έδρα της για να πιάσει κορυφή μαζί με τους Γερμανούς και τα κατάφερε, έστω και αν δεν έθελξε με την απόδοσή της. Σε ένα ματς που οι φάσεις ήταν μετρημένες, οι "δράκοι" βρήκαν το χρυσό γκολ που έψαχναν στο 49', με τον Μαρεγκά να εκτελεί τον Μουσλέρα από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά.

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Περέιρα, Φελίπε, Μιλιτάο, Τέγιες, Οτάβιο (80' Περέιρα), Ντανίλο, Ερέρα (89' Ολιβέιρα), Κορόνα (69' Τόρες), Μαρεγκά, Μπραχίμι

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Λινς, Μαϊκόν, Αζίζ, Ναγκατόμο, Φερνάντο (86' Ακγκούν), Ντονκ (68' Ινάν), Μπελχαντά (74' Φεγκουλί), Ονιεκούρου, Γκιουμιούς, Ροντρίγκες

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Πόρτο 4

2. Σάλκε 4

3. Γαλατάσαραϊ 3

4. Λοκομοτίβ Μόσχας 0

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ