CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ σε 13" από την άμυνα στην επίθεση για το 4-1 (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ σε 13" από την άμυνα στην επίθεση για το 4-1 (VIDEO)

Ο Ζεράρ Πικέ διένυσε στο 80ό λεπτό σε 13 δευτερόλεπτα την απόσταση από την άμυνα στην επίθεση κι εκμεταλλεύτηκε τη μαγική ασίστ του Λιονέλ Μέσι για να κάνει το 4-1 στο Μπαρτσελόνα - Λιόν. (VIDEO)

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι με δύο γκολ και δύο ασίστ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης-πρόκρισης (5-1) της Μπαρτσελόνα επί της Λιόν, αλλά και οι υπόλοιποι "μπλαουγκράνα" δεν πήγαν πίσω.

Ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός, Ζεράρ Πικέ, εκμεταλλεύτηκε στο 80ό λεπτό την αδιανόητα μαγική πάσα του 31χρονου Αργεντινού κι έκανε το 4-1, πριν ο Ουσμάν Ντεμπελέ διαμορφώσει το τελικό σκορ. Βρέθηκε από την άμυνα στην επίθεση, διανύοντας την απόσταση από τη φυσική του θέση στο γήπεδο μέχρι την αντίπαλη περιοχή μέσα σε 13 δευτερόλεπτα.

Η επίδοση του 32χρονου στόπερ αποκτά μεγαλύτερη σημασία κι αξία, εάν λάβουμε υπόψη το χρονικό σημείο - δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς με όλη τη σωματική κούραση που είχε προηγηθεί - αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι κι ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στον κόσμο (έχει ανάστημα 1,90 μ., δεν είναι απαγορευτικό, αλλά είναι και ο πιο ψηλός σε συγκριτικά με την υπόλοιπη ομάδα π.χ Μέσι, Σουάρες κλπ).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ