CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι ζήτησε να σταματήσει το γιουχάρισμα στον Κοουτίνιο

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να σταματήσουν ν' αποδοκιμάζουν τον Φιλίπε Κοουτίνιο κατά την αντικατάστασή του από τον Ουσμάν Ντεμπελέ στο 60ό λεπτό του ημιτελικού Champions League με τη Λίβερπουλ.

Η Μ παρτσελόνα συνέτριψε με 3-0 εντός έδρας τη Λίβερπουλ στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό Champions League και είναι το ακλόνητο φαβορί για να βρεθεί στον τελικό της Μαδρίτης.

Ο Λιονέλ Μέσι με δύο γκολ οδήγησε στους μπλαουγκράνα σε μεγάλη νίκη. Ήταν αυτός που βγήκε μπροστά στο 60ό λεπτό όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν τον Φιλίπε Κοουτίνιο - ο Βραζιλιάνος δεν έχει δημοφιλία στη Βαρκελώνη λόγω των πενιχρών επιδόσεων συναρτήσει του ποσού που δαπανήθηκε για την αγορά του από τη Λίβερπουλ - κατά την αντικατάστασή του στο 60ό λεπτό από τον Νέλσον Σεμέδο.

Ο Αργεντινός με χαρακτηριστική χειρονομία ζήτησε από οπαδούς να σταματήσουν. Άλλη μια κίνηση που αποδεικνύει ότι είναι ηγέτης εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ