CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ: Ο Σουάρες πλήγωσε την "πρώην" για το 1-0

Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Λουίς Σουάρες με το πρώτο του γκολ στην τρέχουσα σεζόν του Champions League άνοιξε το σκορ (1-0) για την Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό με την πρώην του ομάδα, Λίβερπουλ. Αυτό ήταν το 500ό γκολ των μπλαουγκράνα στη διοργάνωση. (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λίβερπουλ - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό του Champions League και οι μπλαουγκράνα άνοιξαν το σκορ 26 λεπτά μετά από την έναρξή του.

Ο Τζόρντι Άλμπα βγήκε από αριστερά, ο Λουίς Σουάρες κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι, με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με την πρώην του ομάδα. Αυτό ήταν το 500ό γκολ των μπλαουγκράνα στη διοργάνωση, η δεύτερη ομάδα που ξεπερνά αυτόν τον αριθμό μετά τη Ρεάλ (έχει 551). Το 100ό είχε πετύχει ο Ριβάλντο, το 200ό ο Γκούντγιονσεν, 300ό ο Μέσι και το 400ό ο Σουάρες.

Μάλιστα, ήταν το πρώτο γκολ του Ουρουγουανού στην τρέχουσα σεζόν. Το αμέσως προηγούμενο ήταν απέναντι στη Ρόμα για την περυσινή διοργάνωση κόντρα στον Άλισον. Όπως και τώρα δηλαδή, πάλι με αντίπαλο τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ