ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν - ΑΕΚ: Οι 11 που επέλεξε ο Κόβατς για το ματς με την Ένωση

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκο Κόβατς ανακοίνωσε το αρχικό σχήμα της Μπάγερν που θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ στην "Allianz Arena", με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να είναι η αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

Μπορεί ο Άριεν Ρόμπεν να τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού και ο Χάμες Ροντρίγκες να μην είναι 100% έτοιμος και να βρίσκεται στον πάγκο, παρόλα αυτά ο Νίκο Κόβατς παρατάσσει μία πολύ δυνατή ενδεκάδα για την Μπάγερν στο ματς με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η ενδεκάδα της Μπάγερν: Nόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Μίλερ, Γκορέτσκα, Ναμπρί, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

Στον πάγκο κάθονται οι: Ούλριχ, Βάγκνερ, Σούλε, Χάμες Ροντρίγκες, Ραφίνια, Ρενάτο Σάντσες, Σαμπάνι.

Όσον αφορά στη διάταξη, οι πρωταθλητές Γερμανίας θα παραταχτούν με σύστημα 4-3-3, με τον Νόιερ κάτω από την εστια και την αμυντική τετράδα, από δεξιά προς τα αριστερά να αποτελείται από τους Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατενγκ και Αλάμπα.

Ο Χάβι Μαρτίνεθ θα είναι ο καθαρόαιμος αμυντικός χαφ, έχοντας δίπλα του τον Μίλερ (δεξιά) και τον Γκορέτσκα (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λεβαντόβσκι, με τον Ριμπερί να παίρνει θέση στην αριστερή πτέρυγα και τον Ναμπρί στη δεξιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ