CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ: Με υπογραφή Αγκουέρο το 4-2!

Manchester City forward Sergio Aguero, center, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the first leg, round of sixteen, Champions League soccer match between Schalke 04 and Manchester City at Veltins Arena in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday Feb. 20, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Manchester City forward Sergio Aguero, center, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the first leg, round of sixteen, Champions League soccer match between Schalke 04 and Manchester City at Veltins Arena in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday Feb. 20, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Σέρχιο Αγκουέρο νίκησε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή τον Λορίς στο 59ο λεπτό και έβαλε την Μάντσεστερ Σίτι σε θέση οδηγού στη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά (VIDEO).

Με το σκορ 3-2 υπέρ της από το ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος με στόχο το τέταρτο γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού στη μάχη για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League και δεν άργησε να το πετύχει.

Αυτό έγινε στο 59', με τον Κέβιν Ντε Μπράινε να εφορμεί προς την περιοχή της Τότεναμ και να βγάζει κάθετη μπαλιά την κατάλληλη στιγμή, για να σκοράρει ο Αγκουέρο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Λορίς.

Αυτό μάλιστα ήταν το 16ο γκολ του "Κουν" στα 17 τελευταία ματς της Μάντσεστερ Σίτι (πρώτο του σε προημιτελικά Champions League)! με τον Αργεντινό να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του στην προσπάθεια για να ολοκληρώσει τη σεζόν με τέσσερις τίτλους.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ