CHAMPIONS LEAGUE

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Η οδύσσεια του Μπαρνς για να πάει από Σαντορίνη... Μαδρίτη!

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Η οδύσσεια του Μπαρνς για να πάει από Σαντορίνη... Μαδρίτη!

Ο θρυλικός παλαίμαχος φορ της Λίβερπουλ Τζον Μπαρνς αποκάλυψε απίστευτες λεπτομέρειες για το πόσο ταλαιπωρήθηκε μέχρι να φτάσει στην Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League.

Αν υπάρχουν οπαδοί της Λίβερπουλ που διεκδικούν ένα άτυπο βραβείο αφοσίωσης για τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν μέχρι να βρεθούν στην Μαδρίτη, μεταξύ αυτών είναι σίγουρα και ο Τζον Μπαρνς.

Ο 55χρονος παλαίμαχος φορ των "κόκκινων" βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα για να δει από κοντά το ματς της ομάδας του Κλοπ κόντρα στην Τότεναμ, για να αποκαλύψει ωστόσο σε ρεπόρτερ της Liverpool Echo πως μέχρι να φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα, έφτασε στο σημείο ακόμα και να ξενυχτήσει έξω από σιδηροδρομικό σταθμό.

Η αφετηρία μάλιστα της διαδρομής που τον έφερε στο φινάλε στην Μαδρίτη ήταν η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Σαντορίνη. Ακούστε την ιστορία του Τζον Μπαρνς:

"Ήμουν με την οικογένειά μου στην Σαντορίνη, έπρεπει να ήμουν εδώ στις 8:30 το πρωί της Πέμπτης. Η πτήση μου από την Σαντορίνη ακυρώθηκε, οπότε έπρεπε να ταξιδέψω από την Σαντορίνη στην Αθήνα και έπειτα από την Αθήνα στην Βαρκελώνη.

Έφτασα στην Βαρκελώνη στις 2 το πρωί και έπρεπε να πάρω τρένο για Μαδρίτη, όμως το πρώτο τρένο έφευγε στις 5 το πρωί και ο σταθμός δεν άνοιγε πριν τις 4.

Από τις 2 ως τις 4 το πρωί ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό μαζί με αρκετούς αστέγους, μέχρι να ανοίξει ο σιδηροδρομικός σταθμός.

Τόσο πολύ ήθελα να φτάσω εδώ", τόνισε αρχικά ο Μπαρνς, για να βρει μάλιστα την ευκαιρία να ρίξει -με εμφανή διάθεση για χιούμορ- το καρφί του για έναν άλλοτε συμπαίκτη του, τον Ίαν Ρας.

"Δεν πρόκειται να αναφέρω ονόματα για άλλες ντίβες που έπαιζαν για την Λίβερπουλ, για πρώην συμπαίκτες μου που θα ήθελαν να είναι σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Κοιμήθηκα στο πάτωμα έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό για τρεις ώρες, τόσο πολύ αγαπώ αυτή την ομάδα. Δεν πρόκειται να πω ποιος δεν θα το έκανε αυτο... ο Ίαν Ρας. Πέρα παντως από αυτό, έτσι δείχνω την αφοσίωσή μου στην ομάδα".

Σημειώνεται πως ο Τζον Μπαρνς όχι μόνο έφτασε έγκαιρα στην ισπανική πρωτεύουσα αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να ξεσηκώσει περίπου 50.000 οπαδούς των "κόκκινων" ανεβαίνοντας σε πίστα και κάνοντας τον ράπερ μουσικό!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Το "You'll never walk alone" που ξεσήκωσε όλη τη Μαδρίτη
Τότεναμ - Λίβερπουλ: Παράνοια με τον σωσία του Κλοπ στην Μαδρίτη
Λίβερπουλ: Το υπέροχο video για τα πέντε Κύπελλα Πρωταθλητριών
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ