CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Ατλέτικο: Σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Ρονάλντο

Juventus players argue with the referee after a goal was disallowed during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus players argue with the referee after a goal was disallowed during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Γιουβέντους βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 4' της αναμέτρησης με την Ατλέτικο αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή και το VAR επιβεβαίωσε την παράβαση με το φάουλ του Ρονάλντο στον Όμπλακ. (VIDEO)

Η Γιουβέντους βρήκε αρκετά γρήγορα, μόλις στο 4', το δρόμο προς τα δίχτυα της Ατλέτικο αλλά το γκολ που πέτυχε ο Κιελίνι με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ακυρώθηκε και μάλιστα σωστά.

Ο Ρονάλντο είχε κάνει φάουλ πάνω στον Όμπλακ στην αρχή της φάσης καθώς η προβολή του Πορτογάλου για τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή βρήκε στα χέρια τον γκολκίπερ της Ατλέτικο και ο Κάιπερς σφύριξε γρήγορα την παράβαση.

Οι παίκτες της Γιουβέντους ζήτησαν από τον διαιτητή να δει το VAR, όπως και έγινε, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται και το VAR, το οποίο επιβεβαίωσε την αρχική του απόφαση.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ