CHAMPIONS LEAGUE

Γουαρδιόλα: "Παίξαμε με πέντε επιθετικούς"

Γουαρδιόλα: "Παίξαμε με πέντε επιθετικούς"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη της Μπάγερν επί της Σαχτάρ και την πρόκριση των βαυαρών στα προημιτελικά.

Η Μπάγερν διέσυρε 7-0 την Σαχτάρ στο Μόναχο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με πέναλτι του Μίλερ ενώ στην ίδια φάση η Σαχτάρ έμεινε με δέκα παίκτες. Το γκολ και η αποβολή διευκόλυναν την εξέλιξη του ματς όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Ισπανός προπονητής. Ο Γουαρδιόλα αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα έβαλε πέντε επιθετικούς!

" Εϊμαστε ικανοποιημένοι. 'Ηταν λίγο πιο εύκολο καθώς παίζαμε 11 εναντίον 10 για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Σαχτάρ δεν είχε ούτε μία καλή ευκαιρία. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν η πρώτη φορά στην προπονητική μου καριέρα που παίξαμε με πέντε επιθετικούς.

Στο πρώτο ματς αντιμετωπίσαμε προβλήματα και γι' αυτό έβαλα τους Ριμπερί, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι και Μίλερ. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Η Σαχτάρ έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επίθεση αλλά όλα έγιναν πιο εύκολα όταν παίξαμε με παίκτη παραπάνω.

Eίμαι ευχαριστημένος που επέστρεψε ο Μπαντστούμπερ. Επέστρεψε μετά από δύο χρόνια τραυματισμών. Ελπίζω να τον έχουμε για πολύ καιρό μαζί μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ