ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις: Οι διαιτητές για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις: Οι διαιτητές για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Η UEFA όρισε τους διαιτητές των αναμετρήσεων για τα παιχνίδια των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό σε Champions League και Europa League.

Στην μάχη των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ρίχνονται ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός και η UEFA όρισε τους διαιτητές για τα τρία παιχνίδια. Ας δούμε τους ορισμούς με χρονική σειρά.

Ο ΣΛΟΒΕΝΟΣ ΓΙΟΥΝΓΚ ΣΤΟ ΜΠΑΓΕΡΝ - ΑΕΚ

Στο Μπάγερν - ΑΕΚ ορίστηκε ένας παλιός γνώριμος των "κιτρινόμαυρων", ο Ματέι Γιουνγκ, ο οποίος είχε σφυρίξει και την περσινή αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου στη Μόσχα που είχε λήξει ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Ο 38χρονος Σλοβένος διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία, ενώ είναι διεθνής από το 2007. Πλην της ΑΕΚ στο παρελθόν είχε σφυρίξει και το Ολυμπιακός-Λεβάντε 0-1. Ο αγώνας στο Μόναχο θα είναι ο 12ος στην καριέρα του Γιουγκ σε ομίλους του Champions League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατρώτες του Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι, τέταρτος ο Τόμισλαβ Πόσπεχ κι επιπρόσθετοι οι Σλάβκο Βίντσιτς, Νέιτς Καϊτάζοβιτς.

ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΙ - ΠΑΟΚ

Ο Αλί Παλαμπιγίκ από την Τουρκία ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα του Δικέφαλου με τους πρωταθλητές Ουγγαρίας, στη Βουδαπέστη. Ο 37χρονος Παλαμπιγίκ, που νεαρός αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας, θα διαιτητεύσει για πρώτη φορά σε αγώνα ελληνικής ομάδας και θα έχει βοηθούς του συμπατριώτες του Σεσιγκιουζέλ, Ολγκουντσάν ενώ πρόσθετοι θα είναι οι επίσης Τούρκοι Ουλουσόγ και Ουγκουρλού.

Ο ΤΣΕΧΟΣ ΑΡΝΤΕΛΕΑΝΟΥ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ

Τέλος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ντουντελάνζ στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα σφυρίξει ο Πετρ Αρντελεάνου από τη Τσεχία. Θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Ιβο Νάντβομικ, Γίρι Μόλατσεκ, ενώ τέταρτος θα είναι ο ΠετρΜπλαζέι. Οι επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι ο Ζμπίνεκ Πρόσκε και ο Κάρελ Χρούμπες.

ΟΠετρΑρντελεάνουδεν έχει σφυρίξει ποτέ ματς ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη και η μοναδική του εμπειρία ήταν ως τέταρτος ρέφερι στο Ζίμπρου - ΠΑΟΚ(1-0) το καλοκαίρι του 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ