CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Στα playoffs Μακάμπι και Δώνης

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη νίκησε 1-0 στο Τελ Αβίβ την Ντίναμο Μπρεστ και θα διεκδικήσει στα playoffs με τη Ζάλτσμπουργκ την είσοδό της στους ομίλους του Champions League. Πρόκριση και για τη Φερεντσβάρος, 2-1 την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Μετά τη Ρίγα και τη Σουντούβα, η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη πέρασε και την Ντίναμο Μπρεστ. Υποδέχθηκε στο Τελ Αβίβ την ομάδα από τη Λευκορωσία και έκαμψε την αντίστασή της με 1-0.

Στο 49ο λεπτό ο Κίσλιακ ανέτρεψε τον Πέρετζ. Ο Μπίτον στο 50' ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Ιγκνάτοβιτς ανοίγοντας το σκορ, το οποίο έμελλε να αποδειχθεί και τελικό. Η Μακάμπι έχει περάσει τρία εμπόδια στα προκριματικά Champions League της τρέχουσας σεζόν.

Ένα χωρίζει τον Έλληνα πρώην προπονητή των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΑΕΛ από την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τη Ζάλτσμπουργκ στο πλαίσιο των playoffs.

Στα playoffs και η Φερεντσβάρος, η οποία νίκησε 2-1 την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Ο Λόβρεντσιτς άνοιξε το σκορ για τους Ούγγρους στη Βουδαπέστη, αλλά οι Κροάτες ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Ουζούνι σε προσπάθεια του Γκόγιακ.

Ο ίδιος διόρθωσε το λάθος και με γκολ στην αντεπίθεση στο 65ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ που χάρισε στη Φερεντσβάρος την πρόκριση.

ΤΑ PLAYOFFS ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE:

Μονοπάτι πρωταθλητών

Σλάβια Πράγας - Μίντιλαντ

Μακάμπι Τελ ΑΒίβ - Ζάλτσμπουργκ

Ολυμπιακός - Ομόνοια

Μόλντε - Φερεντσβάρος

Μονοπάτι μη πρωταθλητών

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ

Γάνδη - Ντινάμο Κιέβου

Photo credits: AP Images

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ