CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ηττήθηκε αλλά προκρίθηκε ο Ερυθρός Αστέρας

Red Star's Richmond Boakye celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the Champions League second qualifying round, first leg soccer match between Red Star and HJK Helsinki on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Wednesday, July 24, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star's Richmond Boakye celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the Champions League second qualifying round, first leg soccer match between Red Star and HJK Helsinki on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Wednesday, July 24, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε (1-2) από την Ελσίνκι, αλλά προκρίθηκε στον γ' προκριματικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη του Ζέκα. Με Καραμπάχ ο ΑΠΟΕΛ.

Στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League προκρίθηκε ο Ερυθρός Αστέρας, παρά την εκτός έδρας ήττα με 1-2 από την Ελσίνκι. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με το 2-0 του πρώτου αγώνα εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη του Ζέκα.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδαςχαφ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκούήταν αυτός που έδωσε τη νίκη (1-0) στην ομάδα της Δανίας απέναντι στη Δε Νιου Σεντς από την Ουαλία (νίκη 0-2 στον πρώτο αγώνα για τους Σκανδιναβούς). Ο ΑΠΟΕΛ που πέρασε από την Τρίτη (30/7) στον γ' προκριματικό θα αντιμετωπίσει τελικά την Καραμπάχ, η οποία επικράτησε 3-0 της Ντάνταλκ. Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, η Μάριμπορ κατάφερε να μειώσει σε 3-2 την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο 117', γκολ που της έδωσε την πρόκριση (είχε νικήσει 2-1 στην έδρα της στο πρώτο ματς).

Τέλος, η Ρόζενμποργκ επιβλήθηκε 2-0 της Μπάτε και συνεχίζει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Β' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥ

Τετάρτη 31 Ιουλίου

Ελσίνκι - Ερυθρός Αστέρας 2-1 (46' Ντάχλστομ, 92' Ρίσκι - 56' Γιόβαντσιτς)

ΑΙΚ Στοκχόλμης - Μάριμπορ 3-2 (4' Κάρλσον, 61' Λάρσον, 93' Ελιουνούσι - 48' Κότνικ, 117' Κρέτου)

Καραμπάχ - Ντάνταλκ 3-0 (12', 87' Ρομέρο, 76' Αΐλτον)

Ρόζενμποργκ - Μπάτε 2-0 (73' πεν. Χέλαντ, 85' Σόντερλουντ)

Κοπεγχάγη - Δε Νιου Σεντς 1-0 (52' Ζέκα)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Γ' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥ

Μονοπάτι πρωταθλητών

Κλουζ - Σέλτικ

ΑΠΟΕΛ - Καραμπάχ

ΠΑΟΚ - Άγιαξ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Φερεντσβάρος

Ερυθρός Αστέρας - Κοπεγχάγη

Μάριμπορ - Ρόζενμποργκ

Champions League: Ηττήθηκε αλλά προκρίθηκε ο Ερυθρός Αστέρας

Μονοπάτι μη πρωταθλητών

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός

Κρασνοντάρ - Πόρτο

Μπριζ - Ντινάμο Κιέβου

Βασιλεία - ΛΑΣΚ Λιντς

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ